Școala Profesională Gropnița

Școala Profesională Gropnița

Comuna Gropnița, județul Iași

Context

Școala din comuna Gropnița se află la o distanță de 37 de kilometri de municipiul Iași, în partea de centru-nord a județului.

Reprezentanții școlii lucrează ca o echipă și caută în permanență cele mai potrivite proiecte educaționale pentru elevi. Printre acestea se numără proiecte de tip Erasmus sau proiecte interactive prin care elevii pot afla informații noi sau își pot descoperi pasiunile.

În școala din Gropnița sunt derulate și proiecte din sfera ecologică, în cadrul cărora elevii învață să prețuiască energia electrică și sunt încurajați să contribuie la protecția pământului și a mediului înconjurător prin activități de ecologizare și reciclare menite să-i împrietenească cu natura.

Parteneriatul școlii în programul „Școala din valiză” este văzut ca o oportunitate excelentă atât pentru cadrele didactice, cât și pentru elevi.

Aceștia au învățat de la primele interacțiuni să folosească instrumentele digitale puse la dispoziție, iar lecțiile create cu ajutorul platformei sunt pentru ei o adevărată relaxare.

Număr de elevi: 380
Număr de cadre didactice: 30
Director: Cerasela Oneagă
Date de contact: 0232/414.139

Adelin Stanciu

Profesor de biologie, Scoala Profesionala Gropnita

Ilie Bleort

Învățător, Școala Profesională Gropnița

Iustina Pintilie

Profesor de limba engleză, Școala Profesională Gropnița

Mariana Antoniac

Profesor de educație tehnologică, Școala Profesională Gropnița

Otilia Morărescu

Profesor de fizică, Școala Profesională Gropnița

Roxana-Petronela Istrate

Profesor de chimie, Școala Profesională Gropnița
Școala Profesională Gropnița