Școala Gimnazială nr.1 Ibănești

Comuna Ibănești, județul Vaslui

Context

La nivelul Școlii Gimnaziale nr. 1 Ibănești întalnim un grad ridicat de implicare în ceea ce privește atragerea de proiecte, atât educaționale cât și comunitare. Ușile sunt mereu deschise și nivelul de transparență face ca lucrurile frumoase să se întâmple permanent în comuna pitorească din Vaslui.

Cadrele didactice depun foarte mult efort în activitatea didactică și își încurajează mereu elevii să-și depășească limitele, sprijinindu-i și fiind lângă ei în orice moment. Rezultatele bune și foarte bune obținute de elevi sunt doar o consecință a calității educației din această școală și a relației frumoase de parteneriat între cadrele didactice și elevi.

Datorită dinamicii permanente în care se află școala și comunitatea, aici nu întâlnim abandon școlar, iar vulnerabilitățile de orice tip sunt diminuate prin proiecte și startegii la nivel de comunitate.

Profesorii sunt mereu zâmbitori și deschiși spre întâmpinarea lucrurilor noi care ar putea îmbunătăți și mai mult calitatea educației.

Programul „Școala din valiză” vine ca o mănușă acestei școli, dăruind elevilor oportunitatea de a-și fructifica potențialul educațional folosind instrumente digitale.

Cadrele didactice învață permanent lucruri noi și își doresc să fie tot mai buni, pentru a le oferi elevilor cea mai bună experiență de învățare.

Număr de elevi: 158
Număr de cadre didactice: 18
Director: Roxana Ibănescu
Date de contact: 0786.568.352

 

Școala Gimnazială Nr.1 Ibănești