Școala Gimnazială Mihai Eminescu Laza

Comuna Laza, județul Vaslui

Context

Şcoala Gimnazială „Mihai Eminescu” Laza se află în județul Vaslui, iar la nivelul comunității întâlnim foarte multă implicare în ceea ce privește educația.

Școala, comunitatea și administrația locală lucrează împreună pentru a atrage mereu surse de finanțare pentru dezvoltarea economică a comunei.

Cadrele didactice pun elevii în centrul activității lor și lucrează mereu în echipă pentru a obține rezultate cât mai bune.

Educația de calitate este reprezentativă pentru școala din Laza, unde cadrele didactice își doresc mereu să crească și să dobândească abilități noi, care să le ajute în eficientizarea și îmbunătățirea actului educațional.

Din strategia școlii face parte și accesarea de proiecte și programe educaționale, cu ajutorul cărora elevii să poată utiliza soluții și instrumente noi de învățare.

Unul dintre aceste programe este „Școala din valiză”, care oferă cadrelor didactice și elevilor acces la educația digitală necesară pentru dezvoltarea elevilor și integrarea acestora într-o societate cu cerințe tot mai mari.

Număr de elevi: 240
Număr de cadre didactice: 28
Director: Ilie Radu
Date de contact: 0745.455.263

Școala Gimnazială Mihai Eminescu Laza