Școala Gimnazială „Gheorghe Cioată”

Localitatea Todirești, județul Vaslui

Context

Școala Gimnazială „Gheorghe Cioată” Todireşti este situată în județul Vaslui și este parteneră a Fundației World Vision România începând cu 2011.

Cadrele didactice din școală sun mereu cu zâmbetul pe buze și caută să transpună emoția elevilor în diverse activități. Dezvoltarea inteligenței emoționale în rândul elevilor este una dintre prioritățile acestei școli, datorită beneficiilor pe care le are în construirea unei vieți sănătoase.

Copiii din Todirești sunt încântați să participe la ore pentru că știu că dincolo de informații, primesc sprijin necondiționat din partea cadrelor didactice, iar relația dintre ei se bazează pe respect reciproc.

Școala are un cor compus din elevi de diferite vârste, acesta încântând fiecare eveniment și serbare atât la nivel de școală, cât și la nivel de comunitate.

„Școala din valiză” este un program necesar pentru școla din Todirești, unde accesul la educația digitală este limitat la câteva calculatoare mai vechi, care sunt departe de cerințele tehnologice de astăzi.

Număr de elevi: 230
Număr de cadre didactice: 23
Director: Petronela Lipșă
Date de contact: 0235/459.179

Școala Gimnazială „Gheorghe Cioată”