Astfel, ne dorim în primul rând să creștem competențele digitale și de creare de conținut ale profesorilor.
Odată cu dezvoltarea competențelor profesorilor și realizarea/prezentarea unor lecții mai atractive și interactive pentru elevi, vizăm ca interesul elevilor pentru școală va crește și implicit performanța lor.
De altfel, România își propune ca până în 2027 aproximativ 90% din populație să fie alfabetizată digital, iar 82% din populația cu vârsta între 20 și 34 de ani să fie formată pentru integrarea în piața muncii, conform Strategiei privind digitalizarea educației din România 2021 – 2027 – SMART.Edu.
Ne dorim ca până în 2025 programul nostru să se desfășoare în 350 de școli.
Elevii au înregistrat cel mai mare progres la indicatorul legat de crearea unui subiect de discuție pe o platformă online, creşterea fiind de la 40% la 54%, conform unui studiu efectuat în aprilie 2021 pe baza a 1.000 de respondenți. Studiul a fost realizat la inițiativa Fundaţiilor Vodafone România şi World Vision România.
De asemenea, procentul celor care au abilitățile necesare creării unui meeting online a crescut și el de la 52% la 63%, și de la 39% la 47% pentru abilitatea de a lucra în Excel.