Liceul Teoretic „Gelu Voievod”

Localitatea Gilău, județul Cluj

Context

Liceul Teoretic „Gelu Vodă” din localitatea Gilău are aproximativ 1.000 de elevi din toate nivelurile preuniversitare: grădiniță, școală primară, școală gimnazială și liceu.

Performanța elevilor este încurajată continuu, liceul fiind printre cele mai bune din județul Cluj. Deși aflat în mediul rural, toți elevii sunt susținuți să-și atingă potențialul maxim și să-și descopere vocația, atât prin activitățile educaționale din programa școlară, cât și prin activități extracurriculare de educație non-formală.

Liceul Teoretic „Gelu Vodă” este o instituție de învățământ de elită care vizează să le dezvolte elevilor competențe specifice societății în care trăim.

Un obiectiv important al activității liceului este dezvoltarea proiectelor educaționale. Primul pas a fost afilierea instituției la diferite platforme de rețea, cum ar fi ERASMUS+ sau eTwinning.

Pentru promovarea digitalizării educației, în liceu a fost implementat programul „Școala din valiză”, un program care s-a dovedit a fi foarte util, mai ales odată cu începerea pandemiei de coronavirus în martie 2020.

Județ: Cluj
Localitate: Gilău
Număr de elevi: aproximativ 800
Număr de cadre didactice: 35
Director: Ruxandra Hulpe
Date de contact: 0264/ 371.106, e-mail: liceulgilau@gmail.com

Liceul Teoretic „Gelu Voievod”