În secțiunea Învață limba engleză cu British Council vei găsi o serie de jocuri, video-uri, flashcarduri care te vor ajuta să înveți mai repede și într-un mod relaxat limba engleză. Materialele sunt destinate copiilor și tinerilor. Însă ele pot fi folosite și în sala de clasă în procesul de predare.

Învață limba engleză cu British Council

Învață limba engleză cu British Council

Învață engleza prin jocuri și cântece cu British Council și LearnEnglish Kids!


Învață cu drag alături de experții internaționali în limba engleză! Descoperă LearnEnglish Kids, o platformă interactivă dezvoltată de British Council pentru copiii care învață engleza. Activitățile includ jocuri, cântece, povești, clipuri și concursuri pentru învățarea limbii, și pot fi folosite atât la clasă cât și acasă, independent sau alături de profesori sau părinți. Copiii pot să își creeze propriile personaje unice, să exerseze vorbirea și scrierea în engleză, să lase comentarii sau mesaje către alți elevi din întreaga lume sau să își creeze propriile lucrări, cu ajutorul resurselor printabile.

LearnEnglish Kids este și o resursă utilă pentru profesori sau părinți. Multe dintre activități pot fi folosite ușor și eficient la orele de limba engleză, iar părinții au acces la sfaturi și resurse pentru a-și ajuta copiii să învețe și acasă, în secțiunea learnenglishkids.britishcouncil.org/parents.

Tot conținutul platformei este în limba engleză, inclusiv descrierile, astfel încât cei mici să poată exersa engleza în context la fiecare pas.

Conținutul de mai jos se va deschide într-o fereastră nouă.