Cercul Pedagogic Râmnicu Vâlcea
Adriana Trusca

Cercul Pedagogic Râmnicu Vâlcea

Cercul pedagogic al directorilor de școală din zona Ramnicu Valcea, activități susținute de catre Școala Gura Văii, coordonate de către doamna Director Trușcă Adriana

Skills Generator Assessment Game

Skills Generator Assessment Game

Învață și joacă-te în același timp. 
Jocul nostru vă oferă o posibilitate unică de a conecta jocul și învățarea într-un mod distractiv.
SGAG (Jocul de evaluare a capacității de generare a deprinderilor) este un instrument inovator pentru a vă îmbunătăți abilitățile moi pe care le aveți deja și pentru a învăța ceva nou. 

Principalele abilități pe care le veți folosi în joc sunt:
- Managementul timpului
- Comunicare
- Rezolvarea problemelor
- Utilizarea și obiectivele unei afaceri durabile / antreprenoriatului
- Lucru in echipa

Jocul SGAG este un spațiu virtual unde elevii își pot testa și experimenta abilitățile sociale (soft skills). A fost aleasă forma de joc pentru a oferi tinerilor o experiență mai anternantă. Jocul SGAG reprezintă partea interactivă și de evaluare a întregului proces de învățare. În timp ce se joacă, elevii pot experimenta și exersa abilitățile nou achiziționate și le pot testa într-un mediu sigur.
Exercițiile practice sunt proiectate similar situațiilor de viață, precum interacțiunea cu colegii, rezolvarea de probleme reale, planificarea necesară pentru a completa o sarcină complexă, oferind elevilor posibilitatea de a reflecta la o soluție pentru provocările jocului și având un feedback imediat la răspunsurile lor.
Obiectivele de învățare ale jocului sunt perfect aliniate cu cele ale cursului SGAG.
La începutul jocului, există o scurtă descriere și se prezintă contextul scenariului, care este diferit pentru fiecare nivel. Jucătorii trebuie să îl ajute pe Tom, personajul principal, în diferite sarcini și provocări, precum întâlnirea și cunoașterea unor colegi noi, rezolvarea unei cerințe din partea unuia dintre părinți, cooperarea într-o echipă, planificarea și obținerea rezultatelor.

Jocul SGAG a fost dezvoltat în cadrul proiectului SGAG - Skill Generator Assessment Game, cofinanțat prin programul Erasmus + al Uniunii Europene. Mai multe informații la sgag.eu.